Baby Toes

Kokemuksia

Asiakkaiden kokemuksia uniohjauksesta

"On pitänyt monesti laittaa kiitosviestiä uniohjauksesta. On nyt otettu käyttöön muitakin assosiaatioita ja lyhennetty yöimetysten kestoa. En tiedä johtuuko tästä vai onko jotain muuta vaihtelua, mutta meillä on nyt nukuttu tosi hyvin."

"Tuntuu niin vapauttavalta yrittää enemmän ymmärtää ja mennä sen mukaan, mitä tilanne vaatii, eikä sulloa unia ja meitä johonkin muottiin."

"Heräilyt on vähentyneet ja lyhentyneet merkittävästi ja toisaalta myös satunnaisiin huonoihin iltoihin ja öihin osaa suhtautua rennommin. Kiitos!"

"Joannan vahvuutena oli hänen kykynsä kuunnella ymmärtääkseen toiveeni ja kaikki hänen ohjeensa sopivat hyvin juuri meidän tarkoituksiimme. Sain vastauksen kaikkiin minua askarruttaviin kysymyksiin."

"Olen ajautunut somesta saadun tiedon ja oman intuition ristituleen. Moni asia on kuitenkin niin samaa, mitä itse sisimmässään ajattelee ja haluaa. Uskon, että tämä meidän jakama matka tuo minut lähemmäksi sitä äitiä, joka minä todella olen."

 

"Kiitos vielä, aika meni todella nopeasti. Oli ihana jutella ja saada uutta suuntaa ja näkökulmaa!"

"Sain meidän rutiineihimme sopivia vinkkejä unien parantamiseksi."

"Iso kiitos sinulle jo nyt unipuhelusta! Ollaan saatu siitä jo nyt enemmän työkaluja arkeen kuin osasin arvatakaan. On ollut ihana kun nämä uudet taidot ovat pikkuhiljaa sujahtaneet arkeen meille toimiviksi käytännöiksi ihan lapsen omaan tahtiin. Kiitos siis vielä kerran!