Image by Jenelle Hayes

Palvelut

Body%20Care_edited.jpg

Fysioterapia 

Kärsitkö niska- ja hartiaseudun vaivoista tai muusta tuki- ja liikuntaelimistön kivusta? Huimaako tai kärsitkö päänsäryistä? Onko kehonhallintasi kadoksissa esimerkiksi raskauden jäljiltä? Pohdituttaako jokin lapsesi motorisessa kehityksessä? Vaivaako unettomuus?

 

Näihin ja moneen muuhun ongelmaan voit löytää apua fysioterapiasta. Fysioterapia on aina näyttöön perustuvaa ja tavoitteena on toimintakyvyn ylläpitäminen ja edistäminen arjessa. Erilaisia fysioterapiassa käytettäviä menetelmiä ovat esimerkiksi ohjaus ja neuvonta, terapeuttinen harjoittelu, manuaalinen terapia sekä kehontietoisuus- ja rentoutumisharjoitteet.

 

Fysioterapeutti on liikkeen ja liikkumisen asiantuntija. Kehoa ja mieltä ei voi kuitenkaan erottaa toisistaan ja fysioterapeuttina tarkastelen ihmistä aina psykofyysissosiaalisena kokonaisuutena. Olen sitoutunut ylläpitämään ammattitaitoani säännöllisesti täydennyskoulutuksilla.

 

Fysioterapiapalvelut ovat saatavilla kotikäynteinä Lappeenrannan alueella.

 

Lempeää unikonsultointia lapsiperheille

Heräileekö tai kukkuuko lapsesi pitkin yötä? Onko nukkumaanmenosta tullut taistelukenttä? Koetko haasteita päiväunien suhteen? Kaipaatko tukea yövieroitukseen? Haluaisitko jakaa vastuuta nukuttamisesta kumppanillesi, mutta et tiedä miten? 

Esimerkiksi näihin ja moniin muihin unihaasteisiin voit saada apua uniohjaajalta. Olen suorittanut kanadalaisen Isla-Gracen Baby-Led Sleep & Well-Being Specialist-sertifikaatin ja noudatan uniohjauksessa vauvantahtisen unen lähestymistapaa (Baby-Led Sleep Approach™). Lähestymistapa pohjaa neurotieteeseen ja kehityspsykologiaan kunnioittaen lapsen luonnollista kehitystä eikä uniohjauksessa käytetä unikouluja. Nukahtaminen on aina erotilanne lapselle ja tämän ymmärtäminen uniohjauksessa on ensiarvoista. Vauvantahtisen unen lähtökohtana on turvallisen kiintymyssuhteen vaaliminen eikä uniohjauksessa suositella keinoja, jotka pohjaavat vuorovaikutuksen torjuntaan. Saat pitää unirutiineissanne juuri ne osat, jotka haluat ja pyritään muuttamaan tapoja, joita ette enää koe perheellenne toimiviksi.

Tarjoan unikonsultaatioita etäyhteyksillä koko Suomeen.

Image by Hu Chen